Pendeln

Pendeln är ett jätteroligt verktyg och kan användas till hur mycket som helst. Det finns i stort sett inga begränsningar för vad du kan använda din pendel till. Det enda som begränsar dig är din fantasi. Om du vill börja pendla så behöver du först och främst köpa en pendel. Förr i tiden sas det att en pendel skulle man inte köpa själv utan den skulle man få som gåva av någon vilket skulle ge den som ägde den mer lycka och mer rättvisa svar. Detta stämmer inte helt min första pendel i bergskristall den fick jag av en god vän som inte själv lyckades så bra med den. Men har sen inköpt flera stycken och de fungerar lika bra.

Första gången jag egentligen pendlade var i sextonårsåldern. Jag jobbade ihop med en kvinna som i många år arbetat och kuskat runt med olika tivolis, hon visade mig hur man spår med en ring och vanlig sytråd, och givetvis handlade det om hur många barn och vilket kön på barnen som man skulle få. Även ja och nej svar. Hon sa att helst skulle man använda en guldring - vigselring. Har provat med andra ringar i olika metaller och kan nog inte se så stor skillnad om det fungerar bättre eller inte, tycker nog att tyngden på ringen likväl som pendeln är avgörande, tyngre ger en kraftfullare känsla men med lägre hastighet, medans en lättare känns luftigare och ger högre hastighet.

 

Egentligen kan man pendla med nästan vad som helst och det är kul att pröva olika föremål att pendla med. Vissa har lättare för att pendla och klarar det direkt och en del lyckas inte alls oavsett hur mycket de än försöker, det troligaste i det här fallet är nog din egen tanke om dig själv och din förmåga att tro på redskapet i säg och på dig själv. Kan också vara att det inte är det verktyget du ska använda. Ofta står det i olika böcker att man skall fråga pendeln vilket som är ja eller nej, snurrar den runt i en cirkel brukar det oftast vara ja och en svängning som en klockpendyl är ett nej. Du kan fråga pendeln om detta men även bestämma själv vilket du vill använda. Ett svar som t.ex. vet ej brukar i mitt fall ge ett planlöst svängande åt lite olika håll.

 

Var noga med innan du börjar med att be om beskydd från negativa energier och krafter under tiden du arbetar med pendeln samt be om att svaren du får endast är från det Högsta ljuset, ditt Högre jag eller dina Högsta guider.Ibland händer det om man riktigt hett önskar att få det svar man vill ha, men inte alltid, ibland om man inte lyssnat och velat ta till sig det svar man fått ( ställt samma fråga om och om igen elller liknande fråga på samma fråga flera gånger kan det hända att man till slut får det motsatta svaret eller det svar man ville ha ) lättast är att man inte pendlar åt sig själv utan ber någon annan.

 

     Pendelkartor 

       Jag brukar även använda pendelkartor som jag ritar upp för olika ändamål som olika vitaminer som jag          behöver , kost som jag behöver undvika eller använda mer av. Leta försvunna saker, tidigare liv färger, kristaller mm.